ThetaHealing

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing technikát saját személyes felépülésének ideje alatt, miután egy lábában lévő közel 23 cm-es daganatos megbetegedésből gyógyult fel. A mély ellazulás állapotában fellépő théta agyhullám segítségével kapcsolódott a Teremtőhöz, és a gyógyulás megtörtént.

A ThetaHealing technika egy energiagyógyászati kvantummódszer, amely alap, lélek, genetikai és történelmi szinten is oldja a problémáink tudatalattiban lévő okát, a gyökérproblémát. Amíg az elme tiszta théta-állapotban van, az összpontosított ima által a mindenség Teremtőjéhez kapcsolódunk, és így megvalósulhat a teljes és mélyreható gyógyulás. A Teremtő feltétel nélküli szeretete az az energia, ami a változást létrehozza, és a gyógyulás azonnali. Thétában megnövekszik az intuitív képességünk, nem érzékeljük az idő múlását, ugyanakkor a teremtőképességünk is megsokszorozódik, így a lehetetlen is lehetségessé válik. ThetaHealing kezelés során a konzulens kapcsolódik a mindenség Teremtőjéhez, és onnan kap rálátást a kliens problémájának okáról. A kliens tudatalattijában lévő akadályozó hitrendszereket lecseréljük pozitív érzésekre, megtanítjuk a tudatalattinak milyen érzés szeretni, szeretve lenni és félelem , bűntudat és önostorozás nélkül szeretetet elfogadni. Lehetőség van az előző életekben tett fogadalmak, eskük elengedésére, ami által hatalmas teremtőerő szabadul fel. A konzulens tanúsítja a folyamatot, amelyhez szükség van a kliens elfogadására és hitére is, és ezután azonnal metörténik a változás, a gyógyulás. Számtalan esetben jelenthet megoldást akár lelki, akár testi probléma esetén.

Az Amerikában nagy közkedveltségnek örvendő Moving America Forward című televíziós show bemutatta az év legsikeresebb vállalkozóit, s Vianna Stibal munkáját kitüntetéssel jutalmazta. Az orvosi világban a fizikai egészség prioritást élvez a mentális egészség felett, Vianna módszere azonban azt mutatja, hogy az elme egészsége elhagyhatatlan .

Milyen problémára ajánlható a ThetaHealing?

Bármely testi és lelki probléma esetén ajánlható, ahol a lelki háttérnek komoly szerepe van a betegség, vagy állapot kialakulásában.

Kinek ajánlom?


Aki nyitott egy új, az életét gyökeresen megváltoztató nézőpontváltásra.

Aki nyitott a spirituális gondolkodás és terápiák iránt.

Aki nyitott arra, hogy az akadályozó hitrendszereivel szembenézzen, és elengedje azokat.

Aki szeretné új, az életét támogató hitrendszerrel és érzésekkel folytatni az életét.
Kérj időpontot most!