Rólam

Könyves Tóth Tünde vagyok, 1967. szeptember 11-én születtem Orosházán.

Már kisgyermekként is úgy gondoltam, sokkal több dolog létezik a világban, mint amit szabad szemmel láthatunk. Rácsodálkoztam fűre, fára, virágra, éltem a magam gyermeki életét, és próbáltam megérteni, hogyan működhet ilyen tökéletesen az élet, ez a csodálatos rendszer.

1987 óta gyógyszertári asszisztensként, majd szakasszisztensként dolgozom, így az egészség mindig középpontban volt az életemben. Különösen a lelki folyamatok, a pszichológia, a személyiségfejlesztés érdekelt, eleinte saját magam miatt, később másoknak is próbáltam segíteni.

Az 1990-es évek elején felnőtt fejjel, fiatal anyukaként tapasztaltam meg a reiki gógyító hatását a kislányom tüszős mandulagyulladása kapcsán, ez indított az alternatív terápiák irányába. Egy magánéleti válság során kerültem kapcsolatba először a kineziológiával, és nagy változásokat indított el bennem, egy másik világ tárult fel előttem. 2009-ben szakvizsgát tettem kineziológiából, és intenzíven elkezdtem dolgozni ezen a területen. Ehhez jött később a diapozitív metódus, a Bach virágterápia, a szellemgyógyászat, a DNS szuperkommunikáció, a számmisztika, a speciális gerincmasszázs, relax terápia, OH kártya, ThetaHealing és még számos módszer, amivel igyekeztem közelebb kerülni a legjobb megoldáshoz. Napjainkban egyre nagyobb jelentősége van a testi tünetek, fájdalmak lelki háttere feltárásának, ami hihetetlen módon gyorsítja a gyógyulást. Ezekkel a módszerekkel a hozzám fordulók a problémáik okára találhatnak megoldást, ami számomra nagyon inspiráló és örömmel tölt el a gyógyulásuk.

Folyamatosan kerestem, tanultam, és rá kellett jönnöm, hogy minden módszer ugyanoda vezet, minden és mindenki egy :-) ... 

Szeretettel várok mindenkit, aki megoldást keres a problémáira, hajlandó ezért tenni, és hisz a csodákban. Hiszen a csodák alig várják, hogy megnyilvánulhassanak! :-)  

Kérj időpontot most!