Rólam

Könyves Tóth Tünde vagyok, 1967. szeptember 11-én születtem Orosházán.

Már kisgyermekként is úgy gondoltam, sokkal több dolog létezik a világban, mint amit szabad szemmel láthatunk. Rácsodálkoztam fűre, fára, virágra, próbáltam megérteni, hogyan működhet ilyen tökéletesen az élet, ez a csodálatos rendszer. 

1987 óta gyógyszertári asszisztensként, majd szakasszisztensként dolgozom, így az egészség mindig középpontban volt az életemben. Különösen a lelki folyamatok, a pszichológia, a személyiségfejlesztés érdekelt, eleinte saját magam miatt, később másoknak is próbáltam segíteni.

Az 1990-es évek elején felnőtt fejjel, fiatal anyukaként tapasztaltam meg a reiki gyógyító hatását a kislányom tüszős mandulagyulladása kapcsán, ez indított az alternatív terápiák irányába. Egy magánéleti válság során kerültem kapcsolatba először a kineziológiával, és nagy változásokat indított el bennem, egy másik világ tárult fel előttem. 2009-ben szakvizsgát tettem kineziológiából, és intenzíven elkezdtem dolgozni ezen a területen.

Ehhez jött később a diapozitív metódus, a Bach virágterápia, a szellemgyógyászat, a DNS szuperkommunikáció, a számmisztika, a speciális gerincmasszázs, relax terápia, OH kártya, ThetaHealing és még számos módszer, amivel igyekeztem közelebb kerülni a legjobb megoldáshoz. Napjainkban egyre nagyobb jelentősége van a testi tünetek, fájdalmak lelki háttere feltárásának, ami hihetetlen módon gyorsítja a gyógyulást. Ezekkel a módszerekkel a hozzám fordulók a problémáik okára találhatnak megoldást, ami számomra nagyon inspiráló és örömmel tölt el a gyógyulásuk.

Szenzitív vagyok, hamar ráhangolódom minden körülöttem lévő rezdülésre és emberi érzésre. Ez a nagyfokú érzékenység gyakran sebezhetővé tett, de éppen ez segít abban, hogy a problémádat mélyen átérezve tudjak neked segíteni. A finom megérzéseim által látom az életutad, hogy mire predesztinálnak a képességeid, és ezt meg is mutatom neked. Ezáltal képes leszel meglátni magadban és másokban is a csodát, és azt, hogy milyen egyedi, és értékes vagy. Az életútelemzés és az oldások által olyan felismerések születnek benned, amelyek segítenek megtalálni a saját megoldásaidat, és a számodra leggyümölcsözőbb módon tudsz változtatni az életeden.
Támogatlak, és új szempontokat mutatok neked, amitől más megvilágításba kerül a problémád, és képes leszel azt megoldani.

Szeretettel várok mindenkit, aki keresi a megoldást a problémáira, hajlandó ezért tenni, és hisz a csodákban. Hiszen a csodák alig várják, hogy megnyilvánulhassanak! :-)  

Vélemények


B.A.

28 éves

"Feltöltődtem, megerősítést kaptam, hogy jó úton járok. Az tetszett a legjobban, hogy itt én vagyok a főszereplő."

Nagyon fontos, hogy megismerjük
magunkat, és hogy felfedjük a képességeinket az előrejutás érdekében. Izgalommal, kíváncsian vártam a találkozót. Kezelés közben nagyon jól éreztem magam,
tényleg figyelsz arra, amit mondok, remek beszélgetőpartner vagy, és bízok benned. Utána feltöltődve éreztem magam, és tettre késznek. Úgy vélem a lelki dolgok hatnak a testünkre, életünkre. Ezek felfedezése nagyon izgalmas. Közvetlen volt a hangulat, így az ember bátrabban, őszintén megnyilvánulhat. Nincs görcsösség. Csak rólam van szó, az ember fontosnak és különlegesnek érzi magát. (Sőt megtudja, hogy feladata van, és hogy nem véletlenül van ott, ahol) 

D. Viktória

Budapest

"Közel 2 évig jártam pszichológushoz, amikor rájöttem, hogy az állapotom alig-alig javul, így alternatív gyógymódok után kezdtem kutatni."

Ekkor találkoztam Tündivel, és már a 3.-4. kezelés után sokkal jobban éreztem magam. Elmúlt a "rettegett" pánikbetegségem és időközben a szorongás is nagyon sokat mérséklődött. A kezelések nagyon jó hangulatban telnek, Tündi tarsolyában nagyon sokféle módszer van, amivel a helyes útra tud terelni minket. A kezelések hatására az ember kinyílik, színesebben látja a világot, megismeri önmagát és mintha a sors keze is pozitív irányba terelné az életét. Nagyon hálás vagyok, hogy átsegített a nehéz időszakon. Szeretettel ajánlom mindenkinek.  

Kérj időpontot most!