Tapasztalások

"Számomra a legmeglepőbb, hogy gyorsan jutottunk el a valódi problémámig. Nem kellett felesleges köröket menni, tűpontosan sikerült kideríteni, mi az, ami valójában nyomaszt." 

Nem érzem magam egy közvetlen embernek, de Tündivel elég hamar sikerült megtalálnom a közös hangot. Jól tud felszínre hozni gondolatokat, rávezetni megoldásokra. Természetesen jön a kezelés során a spirituális vonal, nem ilyen elvont és erőltetett módon. Jó és érdekes tapasztalás a kineziológia, nem gondoltam, hogy tényleg ennyi mindent képes oldani bennem. Egészen egyszerű dolgokban köszön vissza a mindennapi életben, hogy inkább érdemes engedni, elengedni pl. a gyerek hisztijét, a vitákat, a keserű megjegyzéseket. Könnyebben megy az életem, ha ezeket az apró dolgokat jobban tudom kezelni.

L.T.

34 éves

"Nagyon tetszett a közvetlen hangnem és a maximális rám figyelés és segíteni akarás, amit a
kezelések során tapasztaltam." 

Megálmodtam, hogy Téged kell megkeresselek, és a teljes kétségbeesés vezérelt. Nem voltak elvárásaim, csak próbálkoztam, és csak most látom milyen rossz állapotban voltam, amikor elkezdtük a kezelést. Nagyon tetszett a közvetlen hangnem és a maximális rám figyelés és segíteni akarás, amit a
kezelések során tapasztaltam. Így utólag visszatekintve rendkívül rossz mentális állapotban voltam, amikor elkezdtük a kezelést és fokozatosan érted el, hogy szeressem és tiszteljem magam és fogadjam el a megváltoztathatatlant. Van önbizalmam, van hangom, és keresem a lehetőségeket a továbblépésre, szerintem már különleges vagyok.

Ildikó

60 éves

"Feltöltődtem, megerősítést kaptam, hogy jó úton járok. Az tetszett a legjobban, hogy itt én vagyok a főszereplő." 

Nagyon fontos, hogy megismerjük
magunkat, és hogy felfedjük a képességeinket az előrejutás érdekében. Izgalommal, kíváncsian vártam a találkozót. Kezelés közben nagyon jól éreztem magam,
tényleg figyelsz arra, amit mondok, remek beszélgetőpartner vagy, és bízok benned. Utána feltöltődve éreztem magam, és tettre késznek. Úgy vélem a lelki dolgok hatnak a testünkre, életünkre. Ezek felfedezése nagyon izgalmas. Közvetlen volt a hangulat, így az ember bátrabban, őszintén megnyilvánulhat. Nincs görcsösség. Csak rólam van szó, az ember fontosnak és különlegesnek érzi magát.(Sőt megtudja, hogy feladata van, és hogy nem véletlenül van ott, ahol)

B.A.

28 éves

K. Adrienn, Budapest

"Drága Tündi,
Tudom és hiszem, hogy nincsenek véletlenek, én mégis véletlenül mentem be arra a helyre ahol megismertelek. És milyen jó, hogy az élet arra sodort, megváltoztattad az életemet. Nem tudom mit csináltál :) de nem fontos - valami örökre megváltozott bennem, körülöttem, mióta hozzád járok. Életem legmélyebb pontján találkoztunk. 4 hónap sem telt el és életem eddigi legmagasabb pontján vagyok :) Biztos vagyok benne, hogy van még sokkal sokkal feljebb is, általad stabilan állok és várom a rám váró csodálatos feladatokat, amikkel már mosolyogva állok szemben, félelem és kishitüség nélkül. A nálad lévő első talákozás első percében tudtam, hogy jó helyen vagyok. Nyugodt volt a szívem. És azóta is az! Alig várom a következő találkozást, még fogd a kezem az utamon egy kicsit ......Ölellek"

B. Ilona Hódmezővásárhely

Életünk során sokszor eljutunk arra pontra ,amikor azt érezzük, hogy minden összejött, valami hiányzik vagy csak azt érezzük, hogy valamin változtatni kellene mert nem vagyok boldog. El és belefáradtam, mozdulnék is , meg nem is! Rájöttem, hogy csak én tudok változtatni, az első lépés a legnehezebb.Ha elfogadjuk a külső segítséget , ami nem abban rejlik, hogy "mit csinálj ", inkább csak arról szól, hogy indulj el valamelyik irányba ,az-az igazi elindulás! Én ehhez kaptam energiát Tünditől, hogy merjek dönteni és indulni tovább! Nagyon hálás vagyok és köszönöm, hogy találkoztunk!F. Tünde, Budapest

 "Önértékelési és bőrproblémák miatt fordultam Tündihez. Ezek a problémák már az életem minden területére kihatottak sajnos, így muszáj volt segítséget kérnem. Az első kezelés nagyon jó hangulatban telt és már utánna sokkal energikusabbnak éreztem magamat. A kezelések előrehaladtával egyre több energiát, motivációt érzek magamban, kezdem visszanyerni régi önmagamat, ezáltal egyre lelkesebb vagyok, és érzem, h érdemes ezt az "utat" folytatnom, mert csak nyerhetek." 


Sz. Attila, Budapest

"Tünde szakértelmével sikerült olyan mélyen megbúvó rossz hiedelmeket és érzelmi béklyókat felszínre hozni és eloszlatni, amelyek sokáig visszahúzták az életemet. De már nem. Csak ajánlani tudom." 

"Kedves Tündi! Most, hogy eltelt néhány hét a kezelés óta, gondoltam jelt adok magamról, első sorban azonban köszönetet szeretnék mondani. Nemcsak hogy segítettél felszínre hozni a mélyen bennem rejlő és engem befolyásoló blokkjaimat, a kezembe adtad a megoldás kulcsát is. Felszabadító érzés volt szembenézni saját magammal, megérteni a miérteket, az ok-okozatokat. Kiderült, hogy sok olyan élmény volt befolyásoló hatással rám mind a mai napig, amik olyan régen történtek, hogy már nem is emlékeztem rájuk, a gyökerük viszont a tudatalattimban élt és láthatatlanul burjánzott. Ezek a gyökerek eltűntek, nem hálózzák be többé a hétköznapjaimat. Például megszűnt az ominózus gyerekkori visszautasításból eredő blokk: többé nem rendelem magam alá senkinek és képes vagyok elfogadni, hogy nekem is van hangom és véleményem, kiállok magamért. Korábban még azt sem tudtam, hogy elnyomom magam. Éreztem ugyan, hogy több mindenre lennék képes, de valami mindig visszatartott. Megdöbbentő érzés volt szembesülni azzal, hogy én magam voltam az a valami. Ez a felismerés az életem minden területére hatással van, egy lavinát indított el bennem. Nagyon jó, hogy az izomteszteken felül sok mással egészíted ki a kezelést, olyan, mintha több tükörbe néznék egyszerre, és ha akarnám se tudnám elkerülni azt, hogy lehulljon rólam a lepel. A számok segítségével például egyenessé tetted az önmagam megismeréséhez vezető utat. A Bach virágterápiát pedig azért emelem ki külön, mert azt a kezelés után otthon is alkalmaztam, minden nap használtam a vegyületet, amit kaptam Tőled és minden nap elmondtam magamnak a megerősítéseket. Nagyon összetett és mindenek felett eredményes volt a kezelés, amit kaptam, felülmúlta mindent korábbi kineziológiával kapcsolatban átélt tapasztalatomat. Várom, hogy újra találkozzunk! Köszönöm, Daniella"

N. Daniella, Budapest


Ny. Anita - Orosháza

"Tündi kezelései számomra nagyon sokat jelentenek. Az életem során amikor úgy éreztem elakadtam, nem tudtam merre és hogyan tovább, bátran fordulhattam hozzá segítségért. Igazán sokféle technikával tud gyógyítani, így tényleg bármilyen kérdés, bizonytalanság, betegség van az emberben, ő megtalálja a választ és a gyógymódot rá. Türelmes, törődő, figyelmes és jó a humora. Az én életem jobbításában jelentős szerepe volt és van mind a mai napig. Bátran merem mindenkinek ajánlani,szerintem kitűnő szakember."

D. Viktória - Budapest

 "Közel 2 évig jártam pszichológushoz, amikor rájöttem, hogy az állapotom alig-alig javul, így alternatív gyógymódok után kezdtem kutatni. Ekkor találkoztam Tündivel, és már a 3.-4. kezelés után sokkal jobban éreztem magam. Elmúlt a "rettegett" pánikbetegségem és időközben a szorongás is nagyon sokat mérséklődött. A kezelések nagyon jó hangulatban telnek, Tündi tarsolyában nagyon sokféle módszer van, amivel a helyes útra tud terelni minket. A kezelések hatására az ember kinyílik, színesebben látja a világot, megismeri önmagát és mintha a sors keze is pozitív irányba terelné az életét. Nagyon hálás vagyok, hogy átsegített a nehéz időszakon. Szeretettel ajánlom mindenkinek."

H-né Edit - Orosháza

"Az én véleményem, meg persze amit tapasztaltam az midenképp az hogy a nyugalmat biztosítod, előre visz a sok pozitív mondatod, tetszett , hogy széleskörű vagy és sok területet érintesz! Jó tanácsot tudsz nyújtani."

J. Anikó - Orosháza

"Sziasztok! Én 2015. màjusa óta jàrok a Könyves Tóth Tündihez ! Màr az első alkalom is sokat segített. A sokadik alkalom utàn teljesen megvàltoztam jó irànyba. Hàlàs vagyok neki! Különösen tetszik hogy könnyen meg tudtam nyilni. Közvetlensége sokat jelentett nekem! Bizalommal ajànlom mindenkinek!"

Kérj időpontot most!