Kineziológia

A kineziológia alternatív személyiség-, képesség- és készségfejlesztő módszer, izomtesztelés az alapja. Testünkben sejtszinten tárolva van minden emlék, minden stressz, ami velünk valaha történt. Ezek között vannak olyan meghatározó események, amelyek blokkolnak bennünket egész életünk során, és ha újra hasonló szituációba kerülünk, ugyanúgy reagálunk ugyanarra a stresszhelyzetre. Ebből a "mókuskerékből" úgy lehet kiszállni, ha az eredendő okot megkeressük, és feloldjuk. Az izomteszt segítségével megtalálhatjuk az okozó stressz időpontját és a hozzá tartozó valamennyi körülményt, ami szükséges a feloldáshoz.

A kineziológiának több irányzata van, én ezek közül a Touch for Health-t, és a One Brain-t alkalmazom munkám során. A Touch for Health segítségével az egész test energiaállapotát feltérképezzük, és helyreállítjuk az energetikai kiegyensúlyozottságot. Ötvözi a hagyományos kínai gyógyászat és a kiropraktika, naturopathia, és az osteopathia elemeit. Főleg testi, fizikai tünetek esetén alkalmazzuk, de a lelki háttér feltárása is nagyon fontos.

A One Brain kezelések igen hatékonyak bármely lelki eredetű probléma esetében, legyen az párkapcsolati , kommunikációs, tanulási, önértékelési zavar, vagy akár allergia, fizikai trauma, krónikus fájdalom. Alapja a viselkedési barométer, amelynek segítségével izomteszteléssel behatárolhatjuk, mely érzelem kapcsolódik a problémánkhoz, ami elválaszt az óhajtott lelkiállapottól. Ez a módszer korregressziót is alkalmaz az oldás során. A kliens jelenbeli problémájával kapcsolatban megkeressük azokat az életkorokat- természetesen hipnózis és relaxációalkalmazása nélkül, izomteszteléssel- , melyek valamilyen összefüggésben vannak a megoldandó konfliktussal, és meghatározott korrekcióval feloldjuk ezeket a negatív emlékeket.

A kineziológia holisztikus gyógymód, az embert egészében vizsgálja. Nem csak a tünetet kezeli, hanem az okot, a fájdalom, allergia, lelki problémák stb. eredetét keresi és szünteti meg. A testi tünetek kialakulása nagyrészt lelki okokra vezethető vissza. A betegség nem azonos a tünettel, az csak egy jelzés, és mélyebbre kell néznünk magunkba, hogy megérthessük, mire figyelmeztet. Éppen ebben áll a jelentősége ennek a gyógymódnak: kíméletes, mégis hatalmas ereje van.

Néhány probléma, amelyekkel kapcsolatban ajánlható a kineziológia: allergia, alvászavar, izületi fájdalmak, beilleszkedésinehézségek, beszédzavarok, bőrproblémák, depresszió, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, emésztési zavarok, függőségek, fájdalmak, hiperaktivitás, immungyengeség, keringési problémák, magas vérnyomás ,koncentráció zavar, stressz, pánikbetegség, önértékelési zavar.


Kinek ajánlom?
Aki megoldást keres a problémáira, és hajlandó feloldani a valódi okokat.

Aki nyitott egyéni nézőpont kialakítására, és hajlandó változtatni a berögzült  gondolkodási és hitrendszeri mintáin.

Aki gyengéd megoldást keres, és kíváncsi a teste, és a tudatalattija üzeneteire.

Kérj időpontot most!