Diapozitív metódus

A Diapozitív metódus a fogantatás és a születés közötti stressz oldása szinte érintésnélkül. A módszert német természetgyógyászok és pszichológusok fejlesztették ki.

Speciális stresszoldó masszázsról van szó, amely visszavisz időben a magzat korba,miközben CD-ről valóban egy baba szívhangja hallható. A magzati korban megélt negatív és pozitív élmények az egész életünket meghatározzák. Ez a módszer betekintést enged a teremtés folyamatába. Bármely életkorban alkalmazható, akár már a várandósság alatt segíti a baba egészséges testi-lelkif ejlődését, és a kismama felkészülését gyermeke fogadására. A kezelés alatt érzelmi megtisztulás jön létre, mely egészséget hoz, test-lélek-szellem harmóniáját, és életfeladataink megvalósításához szükséges erőt ad.

Eredményesen alkalmazható bármely fizikai tünet esetén, de különösen eredményes gyermekeknél: hiperaktivitás, viselkedési, beilleszkedési zavarok, tanulási nehézségek, szorongás esetén. Felnőtteknél: meddőség,impotencia,magas vérnyomás, keringési betegségek, gyomor- bélrendszeri problémák, depresszió, pánikbetegség.

Kérj időpontot most!